Ansiktsbehandlingar

På Salong Skin Team arbetar jag med apparatur och produkter i världsklass. Vi använder flera olika metoder och produkter i våra annsiktsbehandlingar. Vi gör alltid en grundlig bedömning vilken behandling som passar dig bäst.

Hudanalys, rengöring, peeling, ånga och portömning (vid behov) mask, massage av dekolletage, avslutande produkter samt produktrekommendation.

Elemis

Ett exklusivt engelskt hudvårds- och spamärke. En unik enzym behandling vid acneärr, fet hud, hyperpigmentering och ojämn hudton. Denna fantastiska kraftfulla förnyande behandling riktar sig även mot första tecknen på åldrande samt glåmig och trött hud. Särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur.

Exuviance

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.

PRX-T33

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad.

På vår bokningscenter bokadirekt.se kan du läsa mer om de olika behandlingsmetoderna, hur de går till samt om  vissa försiktighets åtgärder som kan behöva beaktas för en del av behandlingarna!

Behandlingar

Ansiktsbehandling Elemis

Klassisk ansiktsbehandling 60 min
Ansiktbehandling Lyx 90 min
Ansiktsbehandling med ryggmassage 120 min
Elemis Dynamic Recurfacing Enzeem Peel 60 min

Ansiktsbehandling Exuviance Professional

Exuviance Ansiktsbehandling  30 min
Exuviance Klassisk ansiktsbehandling 60 min
Exuviance Lyx ansiktsbehandling 80 min
Exuviance Retinolpeeling 45 min

PRX-T33

PRX-T33 Ansikte (ej hals) 30 min
PRX-T33 Ansikte och hals 40 min
PRX-T33 Ansikte, hals och decolletage 40 min
PRX-T33 Hals och decolletage 40 min
Prova på erbjudande PRX-T33 45 min Mer info

För att läsa mer och boka behandling, klicka på knappen