Färgning av fransar och bryn

Färgning av enbart fransar,  Färgning av enbart bryn, ögon creme ingår.

Browlift med YumiBrows

YumiBrows är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade.

Har du hårstrån som växer åt olika håll i ögonbrynet är det något som kan rättas till vid en behandling. YumiBrows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 3 – 4 veckor då brynen byts ut oftare än fransarna.

Du kan även köpa med Yumi Keratin mascaran för att förstärka behandlingen.

Behandlingen tar ca 40 min.

Lashlift med Yumilashes

YUMI-Lashes är en vårdande och skonsam fransbehandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamintillskott. YUMI-Lashes är en giftfri och allergivänlig behandling som EJ innehåller några oönskade kemikalier såsom parabener eller formaldehyd.

Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 – 3 behandlingar med keratin- och vitaminbehandlingen. Eftersom YUMI-Lashes ger tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt är behandlingen ett naturligt alternativ till syntetisk fransförlängning – och mascara behöver du inte längre hålla på med. Resultatet upplevs ofta som “anti-aging” eftersom fransarnas kvalitét och kvantitet förbättras vilket ger dig öppnare och piggare ögon.

Behandlingen med YUMI-Lashes tar 80 minuter. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitamintillskott, färgas och böjs uppåt.

Resultatet håller 5 – 9 veckor, varierande från person till person (påverkas av fransarnas växtcykel, eftervård osv).

YUMI-Lashes passar alla och speciellt för dig som vill skippa lösögonfransar och mascara!

OBS!!

Innan behandling: Avstå från mascara, oljebaserade produkter samt ögonfransböjning på ögonfransarna 24 timmar innan behandling, för att få bästa möjliga resultat.

Efter behandling: För att få bättre och längre effekt, blöt inte fransarna under två dygn efter behandlingen. Undvik även att sova på fransarna under det första dygnet.

På vår bokningscenter bokadirekt.se kan du läsa mer om de olika behandlingsmetoderna, hur de går till samt om  vissa försiktighets åtgärder som kan behöva beaktas för en del av behandlingarna!

Behandlingar

Fransar och bryn

Färgning av enbart fransar 20 min

Färgning av endast bryn  20 min

Färgning av fransar och bryn samt brynplock 30 min

Lashlifts /Browlifts

Browlift med YumiBrows inkl. brynfärgning 40 min

Lashlift med Yumilashes & Yumibrows inkl. färgning  90 min

Lashlift med YumiLashes inkl. frans och brynfärgning 90 min

Kampanj

Lashlift med Yumilashes inkl. fransfärgning 80 min

För att boka behandling, klicka på knappen

Exuviance Professional