Om MeLine behandlingen

Meline är ett spanskt hudvårdsmärke som är specialinriktat på ojämn hudton och pigmenteringar för alla hudtyper och även för patienter med melasma. MeLine finns både som hudvårdserie att använda hemma och som klinikbehandling.

Hyperpigmentering ljusar upp och förnyar huden så att du får en jämnare hudstruktur. Detta syns i form av mindre porer, jämnare hudton och glödande hud. Behandlingen skräddarsys efter dina behov och inkluderar peeling på kliniken och hemmaprodukter.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar ca 45 minuter och du kommer inte att uppleva något obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar din hud väl under de närmaste 4-7 dagarna efter behandlingen på kliniken. Använd endast fuktkräm och solskydd. Fortsätt sedan att använda de aktiva produkterna för ytterligare behandling hemma fram till nästa behandling på kliniken.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

MeLine® ger både snabba och effektiva resultat. Du kan förvänta dig 90-95% förbättring inom 60-90 dagar, om du följer protokollet. Det innebär 2-3 klinikbehandlingar samt produkter för hemmabruk. Som ett minimum måste du använda MeLine® Night, Day och Pigment Home Mask samt solskydd. När du har uppnått önskat resultat måste du fortsätta att använda hemmaprodukterna för att bibehålla resultatet och undvika återfall. Förutom att ge bra resultat på ojämn hudton kommer produkterna att korrigera och förebygga andra ålderstecken, som fina linjer och rynkor. Huden blir slätare, jämnare och fylligare. De som har orenheter kommer att uppleva en förbättring, liksom mindre fet hud.

Behandlingstid

45 min

Antal behandlingar

Kur på 2-3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. En kur per år.

Indikationer

Hudförbättrande, Akne, Hyperpigmentering, Melasma, Pigmenteringar, Postinflamatorisk hyperpigmentering (PHI), Solskador

Några före och efter bilder

Före och efter MeLine behandling