Dermalux LED

Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.

Hälsosam och vacker hud kan uppnås för alla med Dermalux®.

En behandling ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy. En behandlingskur ger långvariga synliga resultat som: stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att påskynda cellförnyelse, hjälper en problem hud, akne, rosacea och främjar en frisk hud.

Vi påverkas alla av ljusets kraft!

Ljus har många positiva effekter på våra kroppar; det hjälper oss att producera viktigt D -vitamin, främjar tillväxt, främjar välbefinnande och får vår hud att få lyster och GLOW.

Fototerapi förekommer naturligt runt omkring oss och bygger på principen att våra celler absorberar ljus och använder det för att förnya naturliga föryngrings- och reparationsprocesser. Olika våglängder stimulerar olika effekter i huden. Vi vet att pågående exponering för UV-ljus är mycket skadligt men kontrollerade nivåer av rött, blått och nära infrarött ljus har kliniskt visat sig vara fördelaktigt.

LED -fototerapi är en känd hudvårdsfavorit där tillämpningen av dessa fördelaktiga våglängder i hudens djupaste lager jobbar för att ge våra celler energi med beprövade föryngrande resultat. Det är ett naturligt svar som liknar växtfotosyntes genom en process som kallas fotobiomodulation. Hudceller som får energi fungerar bättre och kan regenerera upp till 200% snabbare vilket i sin tur leder till en mer ungdomlig, frisk och strålande hy.

Dermalux® LED -fototerapi

Dermalux® levererar hudspecifika behandlingar med hjälp av kombinationer av kliniskt beprövade våglängder av blått, rött och nära infrarött för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra cirkulationen, minska rodnad och irritation och inflammerande bakterier.

Genom att använda den senaste generationens LED -teknik säkerställer Dermalux® en säker och målinriktad leverans av ljus med optimal intensitet för maximala hudförstärkande resultat.

Dermalux® är värmefri, kemikaliefri och skadar inte huden. Den har en utmärkt säkerhetsprofil och är fördelaktig för alla hudtyper utan downtime.

Vid hudtillstånd som rosacea, akne, psoriasis, pigmenteringar rekommenderas behandlingskur med täta sessioner för snabbare och bättre resultat.

Behandlingen

Dermalux® -behandlingen är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster.

Varje behandling varar i cirka 20 – 30 minuter och utan downtime kan du helt enkelt gå upp från behandlingssängen och stråla! Eftersom ljuset utlöser en hel rad av hudförbättrande processer, fortsätter de synliga fördelarna även efter att behandlingen är avslutad.

Dermalux® kan också användas i kombination med dina vanliga ansiktsbehandlingar för att förhöja och påskynda resultaten. Vi skräddarsyr dina behandlingar så att du får maximala resultat!

Kliniskt bevisade våglängder

Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud

Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

Dermalux® Tri-Wave Behandling
För förbättrade och accelererade resultat erbjuds Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd

Rekommenderas i kur om 12 behandlingar. Perfekt att kombinera tillsammans med ex. Calm, Sooth & Calm, Deep Cleanse, Deeper Cleanse, IPL, Microneedling, Hudåstramning

Upptäck Dermalux® och förvandla din hud redan idag