ANSIKTE

Hudanalys, rengöring, peeling, ånga och portömning. Enzym behandlingar vid acneärr, fet hud, hyperpigmentering och ojämn hudton. Exuviance och PRX-T33 behandlingar.

DERMAPEN

Dermapen är en djupgående och avancerad nålbehandling. Behandlingen anpassas för just dina behov och därmed är det en behandling med mångsidiga resultat. Kan utföras på alla hudtyper.

FRANSAR & BRYN

Färgning av fransar och bryn, brynplock. Browlift med YumiBrows som är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Lashlift med YumiLashes.

VAXNING

Kvalitets vaxning av ansikte, bikinilinje, armar, ben. Mitt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Regelbunden vaxning tröttar ut hårsäckarna och du får en glesare hårväxt och tunnare strån.

MASSAGE

Hotstone massage, massage med varma stenar. Värmen från stenarna gör massagen extra avkopplande. Klassisk svensk massage för del av kropp eller helkropp.

Dermalux LED

Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.

MesoDuo

En smärtfri injektionsbehandling utan nålar. Tack vare revolutionerande teknologi slussas Hyaluronsyra djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet samt strama upp huden.