ANSIKTE

Hudanalys, rengöring, peeling, ånga och portömning. Enzym behandlingar vid acneärr, fet hud, hyperpigmentering och ojämn hudton. Exuviance och PRX-T33 behandlingar.

DERMAPEN

Dermapen är en djupgående och avancerad nålbehandling. Behandlingen anpassas för just dina behov och därmed är det en behandling med mångsidiga resultat. Kan utföras på alla hudtyper.

FRANSAR & BRYN

Färgning av fransar och bryn, brynplock. Browlift med YumiBrows som är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Lashlift med YumiLashes.

VAXNING

Kvalitets vaxning av ansikte, bikinilinje, armar, ben. Mitt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Regelbunden vaxning tröttar ut hårsäckarna och du får en glesare hårväxt och tunnare strån.

MASSAGE

Hotstone massage, massage med varma stenar. Värmen från stenarna gör massagen extra avkopplande. Klassisk svensk massage för del av kropp eller helkropp.

Dermalux LED

Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.

Dual Injector Pro+

Mesoterapi utan nålar
Hudföryngring med RF (radiofrekvens)
Kombinerar det senaste inom RF-lyft / tightning och transdermal leverans med ett icke invasivt mesoteraprotokoll. Dual Injector Pro+ erbjuder de mest avancerade icke-kirurgiska behandlingsalternativen som finns tillgängliga i estetisk terapi idag.

MeLine

MeLine® är den första specialiserade serien som tar itu med alla kända processer som leder till hyperpigmentering.
Dessutom innehåller produkterna ingredienser som ger dig en strålande hud och en hälsosam hudkvalitet